videocolposcop

Videocolposcop digital

Pentru ca avem grija de clientii nostrii, va ajutam cadrul medical sa poata oferii servicii medicale de inalta calitate astfel avand grija de pacientii, si impreuna formam o echipa cu ceea mai buna functionare, in slujba sanatatii.

Va punem la dispozitie o gama vasta de aparatura medicala de ultima generatie, printer care enumaram si videcolposcop digital.

Aceasta aparatura medicala este dedicate spcialitatii ginecologice pentru a identifica cat mai usor si mai rapid patologia cervixului, vaginului precum si organelor genitale externe.

Cu ajutorul acestor aparaturi medicale incercam sa ajutam pe ginecologii nostrii sa efectueze o diagnostizare corecta, obiectiva. Aparatura fiind dotata cu Led cu o viata de lunga durata cu o  iluminare foarte puternica, si camera CCD de inalta rezolutie astfel medical obtine imagini clare si de calitate. Cu ajutorul sistemului optic ce este introdus in aparatura prevenim stralucirea prea puternica, cauzata se reflectiile date de vulva, valve, de mucus. In asa fel obtinem imagine neteda , fara strulicire.

Deci videocolposcopia este o metoda neinvaziva, nedurerosa, nu impilca riscuri si astfel nu are nici contraindicatii. Deci daca este recomandat o astfel de investigatii din parte vreunui medic currant al nostrum, nu avem nevoia sa ne stresam ca exista ceva grav in organismal nostrum. Pur si simplu este o metoda foarte eficienta si indragita de ginecologi, cu avantaje importante. Acest tip de investigatii poate fi recomandat orcarui femeie fiind o metoda simpla si cu caracter de diagnostizare de inalta calitate. In marea majoritate a cazurilor investigam in timp real pe ecranul monitorului, sau chiar putem sa si stocam imaginile, avand acces la ele si pacientele. Importanta consta in depistarea zonelor precanceroase ale colului uterin, permite sa luam tesut si pentru biopsie, fara a presupune anestezie sau spitalizare.

Cu ajutorul acestui apparat medical, adica videocolposcop digital, putem urmari sanatatea colului uterin, a vinului precum si a vulvei.

Daca este cazul, ginecologul pe baza testului Babes Papanicolau, poate sa ceara acest tip de examinare pentru a lamuri lucrururile sa fie in favoarea pacientului, spre sanatatea acestuia.