asigurare de călătorie

Extra opțiuni în asigurarea de călătorie

Lângă pachetele variabile de asigurare de călătorie la AXA puteți să cumpărați pachete extra opțiuni ca să fiți protejat maxim în timpul călătoriei.

Dacă vă plac sporturile extreme, sau dacă vă hotărâți ca în timpul călătoriei să încercați un sport nou, mai ales un sport cu grad risc mare, este recomandat alegerea acestei extra opțiune:
În acest pachet sunt incluse mai multe sporturi cum ar fi: bridge walking, sporturi de acrobatică, arte marțiale, bob/ scheleton, bungee, călărie, conotaj pe zăpadă,canyoning, carturi, cycloctrial, sporturi care au legătură cu spațiul aerian, downhill, escaladă, fotbal, freeboarding, freedive, surfing, mountain bike și multe altele.

Pentru cei care doresc să lucreze in străinătate, avem pachetul Munca fizică, pentru cei care vor să distreze în timpul vacanței avem oferta Clauza privind consumului de alcool asigurare de călătorie până la suma asigurată de cheltuieli medicale și asigurări de accidente personale. În cazul în care mașina vă lasă în necaz în timpul călătoriei, aveți ajutorul nostru cu oferta Asistență rutieră. Această extra opțiune include asigurarea pentru repararea vechicului la locul incidentului sau tractarea mașinii ( 200 EUR), transportarea pasagerilor vechicului (100 EUR), și repartizarea vechicului neremediabil (500 EUR)