bilele vaginale

De ce este recomandat folosirea bilelor vaginale?

Bilele vaginale sunt bile mici, ponderate, concepute pentru a fi introduse în vagin. De obicei vin în perechi și uneori sunt legate între ele printr-un șir. Ele pot avea, de asemenea, o sfoară care atârnă și poate face îndepărtarea lor mai ușoară. Ele vin într-o varietate de greutăți și dimensiuni și pot fi fabricate din multe materiale diferite, inclusiv metal, sticlă, silicon și plastic.
Oamenilor le plac bilele vaginale din mai multe motive, în funcție de utilizarea pentru care au fost achiziționate.

Mușchii puternici al vaginului pot face sexul mai bun atât pentru femei, cât și pentru partenerii lor. În timpul actului sexual heterosexual, capacitatea unei femei de a se contracta în jurul partenerului ei poate intensifica senzațiile acestuia.

Bilele vaginale pot fi folosite singure sau cu alte ajutoare sexuale, cum ar fi cu un vibrator. Acum oamenii nu le mută în mod repetat în și în afara vaginului. În schimb, bilele vaginale pot spori conștientizarea, excitarea și senzația atunci când sunt lăsate înăuntru sau sunt mișcate ușor.
La început este recomandat folosirea bilelor vaginale mai mici, dar îndată ce ați învățat să folosiți bilele vaginale, puteți să treceți la bile mai mari sau chiar mai grele.
O parte importantă a utilizării sigure și igienice a bilelor vaginale este curățarea regulată. Pentru a garanta că bilele sunt întotdeauna curate, aveți nevoie de un loc sigur și sanitar pentru a le depozita. Bilele trebuie păstrate întotdeauna în carcasă proprie, protejându-le de orice murdărie sau murdărie din jur care ar putea prezenta un risc.

Cel mai bun lucru în folosirea bilelor vaginale este că nu au niciun fel de efecte secundare!
Intrați pe pagina noastră și cumpărați bilele vaginale de calitate înaltă pentru o experiență sexuală mai plăcută și pentru antrenamentul vaginului.