cele-mai-inchiriate-masini-din-domeniul-de-rent-a-car
cele-mai-inchiriate-masini-din-domeniul-de-rent-a-car

Cele mai inchiriate masini din domeniul de rent a car

Clientii sunt cei care guverneaza regulile din domeniul inchirierilor auto. Ei sunt cei care dicteaza pretul de inchiriere pe zi si tot ei fac ca o companie de rent a car sa urce pe aceasta piata. Clientii sau utilizatorii de rent a car vor decide daca o masina merita sa se afla in flota unei agentii de inchirieri sau nu. Veti vedea in randurile urmatoare, care sunt cele mai inchiriate autovehicule din serviciul de rent a car. Aflati de aceasta data, in ce zone sunt inchiriate aceste automobile si de ce le prefera clientii din aceasta piata.

Pentru piata de inchirieri masini, va conta foarte mult daca autovehiculul va produce bani. Masina dintr-o flota de rent a car va trebui sa fie solicitata de catre clienti. De asemeni, pentru ca aceasta sa fie inchiriata de utilizatorii de rent, va trebui sa indeplineasca anumite conditii. Mai mult de atat, in functie de abilitatile tehnice ale autovehiculului ea va satisface doar nevoile unei categorii de clienti. Dacia Logan, spre exemplu este cea mai inchiriata masina din Romania din clasa economica. De asemeni, din clasa SUV-urilor, Ford Explorer este cel mai inchiriat autovehicul din intreaga lume.

Piata de inchirieri auto din Romania are un circuit diferit fata de domeniul de rent a car global. In tara noastra, sunt fluxuri destul de volatile. De asemeni, preferintele clientilor care inchiriaza masini la noi sunt diferite fata de cele ale utilizatorilor de rent din afara.

Dar, sa nu mai pierdem timpul si sa revenim la subiectul pentru care am creat acest articol.

Care sunt cele mai inchiriate vehicule din piata de rent a car?

Spre exemplu: Daca in Marea Britanie una dintre cele mai inchiriate brand-uri este Volkswagen, in Romania nu se va aplica aceeasi regula. Vom face de aceasta data o lista cu cele mai inchiriate autovehicule din tara noastra. Veti vedea ce masini prefera romanii sa inchirieze si de ce aleg aceste automobile.

Lista construita este adaptata la cerintele clientului din Romania. Veti gasi doar autovehiculele care se gasesc pe piata de rent a car din tara noastra. Pe internet veti descoperi liste asemanatoare, dar care nu sunt adaptate la conditiile clientului roman.

Chevrolet Spark, una dintre cele mai inchiriate masini din clasa compacta

Daca veti circula cu autovehiculul inchiriat in zonele aglomerate, Chevrolet Spark este mai mult decat perfect. Romanii nostri inchiriaza aceasta masina, pentru ca este foarte adaptata pentru zonele urbane. Acest autovehicul este usor de parcat si poate fi inchiriat atat pentru business, cat si pentru a calatori. Chevrolet Spark se adapteaza foarte usor la toate conditiile. Chiar daca este o masina din clasa compacta, ea ofera stabilitate pe sosele. Este un vehicul fiabil, iar noul model vine la pachet cu foarte multe avantaje.

Consumul masinii este sub 6,5% si este echipata cu tehnologie de ultima generatie. Noul model Chevrolet Spark are 5 usi si vine la pachet cu foarte mult spatiu. Acest autovehicul are 98 de cai putere, iar comparativ cu vechile versiuni, consumul este destul de scazut.

Romanii inchiriaza aceasta masina, deoarece aduce in ecuatie un tarif destul de mic pe piata de rent a car. De asemeni, garantia pentru acest vehicul este intre 150 si 1000 de euro. Depozitul auto al acestuia este printre cele mai mici din Romania. Alaturi de Ford Focus, Chevrolet Spark este printre cele mai inchiriate vehicule din clasa compacta.

Peugeot 3008 este unul dintre cele mai inchiriate SUV-uri din Romania

Peugeot 3008 ocupa din ce in ce mai mult teren pe piata de rent a car. Dupa cum am mentionat si in randurile de mai sus, o masina intra in flota unei firme de rent a car, daca aceasta va putea aduce plus de valoare. Daca autovehiculul respectiv va produce bani, atunci el va fi pastrat de fiecare companie de inchirieri auto. Este foarte impoortant ca masina respectiva sa isi acopere investitia si sa aduca in agentie profit.

Din fericire, Peugeot 3008 devine din ce in ce mai inchiriat. Foarte multi clienti din domeniul de inchirieri masini se orienteaza catre acest vehicul. Masina respectiva este construita pentru mai multe tipuri de motorizari. Ea este adaptata pentru motorina, benzina si stilul hibrid.

Cu toate ca nu este un pret foarte mic pentru a inchiria aceasta masina, clientii prefera cel mai mult acest SUV.

Pentru ca ati ajuns cu noi pana la mijlocul acestui articol, va vom oferi un link catre Rent-4U compania ta de rent a car din Bucuresti si Otopeni. Acum vom reveni la subiect.

Audi A1 printre cele mai inchiriate vehicule din Europa

Aceasta masina este printre cele mai inchiriate din Europa de Vest si de Est. De asemeni, acelasi autovehicul este extrem de inchiriat si in Romania. In cazul in care nu stiati, acest automobil se afla in fiecare flota de rent a car. Chiar daca nu va asteptati, consumul acestei masini este destul de scazut. Bordul masinii este construit in stil science fiction. Aceasta vine la pachet cu un motor de 140 cai putere. De asemeni, foarte multi romani prefera acest autovehicul doar pentru nivelul foarte mare de putere.

Masina ajunge in 11 secunde la o suta de kilometri. Ceea ce reprezinta aceasta vehicul este siguranta, confortul si rafinamentul. In ceea ce priveste clasa luxury, Audi A1 este cel mai inchiriat vehicul.

Ford Focus este una dintre cele mai inchiriate masini din piata de rent a car

In toate randurile de mai sus, am adus in vedere autovehiculul Ford Focus. Aceasta masina este cea mai inchiriata din clasa compacta. Pentru a intelege mai bine cat de inchiriat este acest autovehicul, va trebui sa ne impaginam ca in urma cu 6 ani, aceasta masina reprezenta 6% din totalul inchirierilor din Europa.

Mazda CX5 – cel mai inchiriat automobil cu look futurist

CX5-ul ocupa din ce in ce mai mult loc in randul celor mai inchiriate autovehicule din tara noastra. Mai mult de atat, in randul vanzarilor auto, aceasta masina urca foarte bine in top. Autovehiculul vine la pachet cu cele mai noi tehnologii, iar toate aceste dotari sunt realizate pentru a spori performanta rutiera. Autovehiculul a fost creat pentru pasionatii de aventura, fiind destul de rezistent la drumurile lungi.

Romanii prefera sa inchirieze acest autovehicul, pentru se adapteaza destul de repede atat la zonele urbane, cat si la cele rurale.

Aflati ce inseamna serviciul de inchirieri auto din Bucuresti la compania Rent-4U.

Volkswagen Passat este printre cele mai inchiriate masini din intreaga lume

Ultima din lista noastra si cea mai inchiriata masina din Romania, alaturi de Dacia Logan este Volkswagen Passat. Acest autovehicul este perfect in domeniul inchirierilor auto. Romanii prefera sa inchirieze aceasta masina pentru ca vine la pachet cu foarte mult spatiu. De asemeni, consumul este destul de scazut, iar mai mult fata de toate calitatile: Pretul este accesibil.

Acesta a fost articolul nostru. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului!