bali

Soarele de după ploaie

„Sezon ploios Bali” Această expresie este cu siguranță una pe care ați căutat-o cu ajutorul motorul dumneavoastră preferat de căutare. Dar, vacanța perfecta poate fi petrecută cel mai liniștit în afara sezonului ploios. După sezon ploios Bali, care se termină de obicei în jurul lunii aprilie, insula trece printr-o transformare pe măsură ce trece în sezonul uscat. În acest articol vă invităm să explorăm câte ceva din ce ne poate oferi Bali în sezonul uscat.
Festivaluri vibrante: Bali este renumit pentru festivalurile sale colorate și semnificative din punct de vedere cultural. După trecerea sezon ploios bali, vă puteți aștepta să asistați la o varietate de sărbători vibrante, cum ar fi Galungan și Kuningan, care sunt ceremonii religioase care implică temple frumos decorate, dansuri tradiționale și ofrande făcute pentru a onora strămoșii.

Surfing și sporturi nautice: Locurile de surf de clasă mondială din Bali prind viață în timpul sezonului uscat. Odată cu sosirea valurilor consistente și a mărilor calme, surferii din întreaga lume se îngrămădesc în pauze celebre precum Uluwatu, Padang Padang și Canggu. În plus, apele limpezi și condițiile favorabile din această perioadă îl fac ideal pentru snorkeling, scufundări și alte activități pe bază de apă.


Aventuri în aer liber: sezonul uscat oferă o oportunitate excelentă pentru aventuri în aer liber în peisajele luxuriante din Bali. Vă puteți îmbarca în expediții de drumeții pentru a explora vârfuri vulcanice precum Muntele Batur sau Muntele Agung. De asemenea, puteți merge cu bicicleta prin terasele pitorești de orez din Ubud sau puteți face rafting de-a lungul rutelor pitorești ale râului.
După trecerea sezon ploios Bali oferă o multitudine de activități și experiențe de care să se bucure vizitatorii. Fie că cauți aventuri în aer liber, imersiune culturală sau pur și simplu relaxare pe plajele uimitoare, Bali are ceva de oferit în această perioadă a anului.