eu sunt multumit de masina...spre foarte
desi cateodata pic in aria snoaba a romanilor,din cauza altora care mi-o compara cu C classe sau alte masini premium...e o masina cu un pret corect zic eu.
are finisaj bun,si in timp nu are aspect de masina uzata...am vazut un golf V de gagica,zici ca era peugeot 405 in interior...avea scaunele inmuiate,si in masina era un praf persistent,care nu se lua la spalare...era ca un imprimeu asa,treaba care n-am vazut-o la nici o astra,insa in leon si golf am vazut foarte frecvent.
interiorul e sobru intr-adevar,cu tonuri inchise,insa este super tare designul...pana si cheia briceag respecta tema de design in forma de V...scufia de deasupra ecranului BID,GID...arata la fel ca suprafata cheii...capota la fel...e o masina "tematica" .
are niste cauciucuri late,care umplu foarte bine spatiul din aripa(un avantaj vizual fata de 308 de exemplu)
e o masina care merge tot timpul...nu m-a lasat niciodata in drum,si n-am auzit pe la nimeni sa schimbe injectoare sau alte piese fara de care masina nu functioneaza,pe cand la fratii VAG si PSA cam se aud reparatii dastea capitale,fie ele pe garantie,sau dupa expirarea ei.
si arata foarte bine pentru pretul ei..foarte tinereasca asa,n-am vazut oameni plictisiti in astre sincer,pe cand in alte marci da...cred ca media de varsta a posesorilor la masina asta e vreo 25 de ani.
masina mea are un an jumate si 16000km si inca primesc remarci de genul "miroase a nou in interior" desi mie nu mi se mai pare,dar daca face impresia asta e un lucru bun,si nu pot sa zic ca e curata sau ca ma ocup prea mult de curatenia ei...imi place pur si simplu si am ales-o din intamplare,ca s-a nimerit sa cunosc pe tipa de la di-bas,si s-a intamplat sa coste mai putin decat renault,citroen,peugeot,vw,skoda...si sper s-o tin 15 ani sau mai mult,ca pe vechea dacie...doar pentru ca imi place si ca e prima masina straina pe care am avut-o si pot sa zic ca si acum ma uimeste,cand ma gandesc la dacia nova de dinainte