in

Astra Forum

Astra ca un mod de viata - comunitatea pasionatilor Opel Astra

Cat de multumiti/nemultumiti sunteti de Astra voastra?sau Opel in general!

Last post 17-02-2010 13:25 by CristianN. 49 replies.
Page 1 of 4 (50 items) 1 2 3 4 Next >
Sort Posts: Previous Next
  • 29-01-2008 1:08

Cat de multumiti/nemultumiti sunteti de Astra voastra?sau Opel in general!

Am deschis topicul asta pentru ca vreau sa aflu ce parere generala aveti despre Astra!

Cat de multumiti sunteti de Astra voastra? sau de alta masina Opel care o aveti?

• Foarte multumit (44.7%)
    • Destul de multumit (43%)
    • Destul de nemultumit (9.6%)
    • Total nemultumit (2.6%)
    • Total Votes: 114
    [edited by: 2Fast4U at 9:05 (GMT 2) on 29 Jan 2008] adaugare pol
    Astra Twin Top 1.9DTH 150cp Cosmo
    • Post Points: 35
  • 29-01-2008 1:18 In reply to

Re: Cat de multumiti/nemultumiti sunteti de Astra voastra?sau Opel in general!

Uite aici un topic relevant: http://www.astraforum.ro/forums/t/185.aspx

Dar nu-i rau nici cel deschis de tine. Daca te gandesti la un set de intrebari/grade de ne/multumire, facem si un poll ca sa fie cat mai clara situatia.

• Post Points: 20
  • 29-01-2008 1:50 In reply to

eu sunt multumit de masina...spre foarteSmile desi cateodata pic in aria snoaba a romanilor,din cauza altora care mi-o compara cu C classe sau alte masini premium...e o masina cu un pret corect zic eu.

are finisaj bun,si in timp nu are aspect de masina uzata...am vazut un golf V de gagica,zici ca era peugeot 405 in interior...avea scaunele inmuiate,si in masina era un praf persistent,care nu se lua la spalare...era ca un imprimeu asa,treaba care n-am vazut-o la nici o astra,insa in leon si golf am vazut foarte frecvent.

interiorul e sobru intr-adevar,cu tonuri inchise,insa este super tare designul...pana si cheia briceag respecta tema de design in forma de V...scufia de deasupra ecranului BID,GID...arata la fel ca suprafata cheii...capota la fel...e o masina "tematica" .

are niste cauciucuri late,care umplu foarte bine spatiul din aripa(un avantaj vizual fata de 308 de exemplu)

e o masina care merge tot timpul...nu m-a lasat niciodata in drum,si n-am auzit pe la nimeni sa schimbe injectoare sau alte piese fara de care masina nu functioneaza,pe cand la fratii VAG si PSA cam se aud reparatii dastea capitale,fie ele pe garantie,sau dupa expirarea ei.

si arata foarte bine pentru pretul ei..foarte tinereasca asa,n-am vazut oameni plictisiti in astre sincer,pe cand in alte marci da...cred ca media de varsta a posesorilor la masina asta e vreo 25 de ani.

masina mea are un an jumate si 16000km si inca primesc remarci de genul "miroase a nou in interior" desi mie nu mi se mai pare,dar daca face impresia asta e un lucru bun,si nu pot sa zic ca e curata sau ca ma ocup prea mult de curatenia ei...imi place pur si simplu si am ales-o din intamplare,ca s-a nimerit sa cunosc pe tipa de la di-bas,si s-a intamplat sa coste mai putin decat renault,citroen,peugeot,vw,skoda...si sper s-o tin 15 ani sau mai mult,ca pe vechea dacie...doar pentru ca imi place si ca e prima masina straina pe care am avut-o si pot sa zic ca si acum ma uimeste,cand ma gandesc la dacia nova de dinainte

Opel Astra H 1.6 twinport easytronic enjoy
    • Post Points: 35
  • 29-01-2008 6:19 In reply to

E bine cu un poll, se vede mai clar...

OPEL ASTRA GTC Sport 1.6Twinport, 105HP+, Black Sapphire, K&N air filter, Opel Sport wheels, tyres: Continental Sport/Dunlop
    AUDI A4-B8  Avant  1.8TFSI, 160HP, IbisWeiß
  • 29-01-2008 9:09 In reply to

am adaugat pollul si am votat "Foarte multumit". Singura nemultumire vine de la lipsa de cai (pentru apetitul meu), dar asta nu e vina masinii ci a mea ca nu au fost mai multi bani, asa ca nu se pune.

Din pacate am fost restrans doar la 4 raspunsuri si nu am putut sa le formulez altfel. Daca aveti obiectii privind formularea  spuneti-mi pe PM

[edited by: 2Fast4U at 9:11 (GMT 2) on 29 Jan 2008] e
    GTC mic, negru, urat si foarte, foarte suparat

1.6 Twinport, motor de trotineta hranit bine Stick out tongue, Sport ON all the time
  • 29-01-2008 10:06 In reply to

in-afara de problemele care va sunt si voua cunoscute ,si se rezolva in garantie, pot spune ca sunt multumit de masina, cred ca as fii fost foarte multumit daca ar fi fost mai bine izolata fonic si nu-mi papa ulei!!!

felicitati pt topic Circi!!!

Fosta: AstraH 1.6 Twinport Elegance
    Actuala: GTC 1.9 cdTI 16v Cosmo +toate optiunile disponibile!!!
  • 29-01-2008 10:43 In reply to

Am votat "foarte multumit". A sunt din punctul de vedere al masinii. Din toate optiunile pe care le-am avut la cumparare( Golf 5, leon, Audi A3) niciuna nu iesea la pretul de 21000 cu optiunile pe care le am pe Astra.

Singura nemultumire legata de masina, este defapt in legatura cu dealerii care sunt la pamant cu TOATE(marketing, vanzari, service), dar asta nu cred ca se pune.

IF - 35 - JON
    Astra GTC 1.9 150 CP COSMO Black Saphire 17" Panarama B - 25 - JON
    Vectra 1.9 150CP COSMO Black Saphire B - 90 - YPM
  • 29-01-2008 11:56 In reply to

Eu am votat "Destul de multumit" si asta dupa ce m-am gandit destul de mult. "Foarte multumit" este deja lauda si la cat oricum o bibilesc mereu ... Big Smile

Acum serios, nu am votat perfect din 2 motive: faptul ca, desi cu probleme minore, tot a trebuit sa ajung in service de cateva ori si al doilea motiv si de fapt cel mai important este ce a scris JoN mai sus: reteaua de distributie care este praf. Nu stiu si nu ma intereseaza cu adevarat cum e la alte marci dar cea de la Opel este cu adevarat praf. Din pacate. Masina asta merita mai mult.

Plusuri pot sa scriu cateva pagini asa ca nu are sens, le stiti cu totii foarte bine. Dar este clar ca Astra H este o masina avand ca target zona de varsta 18-25 ani. Arata bine, tineresc, sportiv, este dinamica si are un pret accesibil. Insa nu este la fel de confortabila/cu imagine ca alte marci.

• 29-01-2008 15:01 In reply to

Ca si vulupe, am votat "destul de multumit". Pentru ca "foarte multumit" ar insemna ca e o masina perfecta, ceea ce nu e. Big Smile Probleme nu am avut inca, doar unele chestii care ma deranjeaza la ea putin. Le-am mai mentionat pe forum. Insa per ansamblu, masina isi face banii, si nu regret DELOC ca am cumparat-o Wink Daca ar fi sa fac alegerea din nou, tot Astra as lua.

• 29-01-2008 15:10 In reply to

Din postul meu de mai sus trebuie sase inteleaga ca sunt "foarte multumit" strict de masina. Cu restul (service, vanzari) n-am mai avut tangenta de 4.5 luni de cand am luat GTCul(a treia masina de la acelasi dealar, si care a pus capac colaborarii).

Offtopic. Acum vreo 4 zile visam si eu. Daca as castiga la 6/49 marele premiu, as deschide o repezentanta Opel la care ar putea lucra in vanzari si service si IT si markering si ctb, si toate cele, pe salarii "nesimit" de bune multi colegi de forum. Cred ca ar fi ajuns cel mai cautat dealer Opel. Bine, nu stiu daca 10 mil E e suficient pt asa ceva, dar macar eu visam ca toti posesorii de opel sa fie multumiti de deale in toate privintele. Sa fie oare cosmar?? Sau poate exista asa ceva?

PS era doar visul meu

Endofftopic.

IF - 35 - JON
    Astra GTC 1.9 150 CP COSMO Black Saphire 17" Panarama B - 25 - JON
    Vectra 1.9 150CP COSMO Black Saphire B - 90 - YPM
  • 29-01-2008 15:34 In reply to

am votat "Destul de multumit". pe langa chestiile care m-au deranjat la ridicarea masinii, ar mai fi si impresia ca are (totusi) ceva la ambreiaj, si nu pare sa se rezolve de la sine problema, avand deja 5000 de km. cand vorbesc de chestiile care m-au deranjat la ridicarea masinii, ma refer la lufturi si mici detalii (nimic grav), nu la cum a fost remediata problema de catre dealer. nu are rost sa deschid discutia aici despre ei. 

alt minus ar fi difuzorul din usa soferului, care paraia din prima zi. un rebut care trebuia triat din linia de fabricatie a ajuns totusi sa fie montat pe masina. nu e normal. 

in rest, multumit.

acelasi calificativ l-as da si pentru Corsa, daca tot e vorba si de Opel in general, din cauza problemei cu oprirea motorului din senin, la relanti. masina are multe plusuri, dar faptul ca are problema asta, aparent fara solutie din partea dealerului, iar reviziile sunt scumpe (tot la dealer) din cauza faimosului filtru de motorina pentru 1.3 cdti, ma impiedica sa dau un punctaj maxim.

[edited by: bsk at 15:37 (GMT 2) on 29 Jan 2008] corectare
  • 29-01-2008 16:45 In reply to

Tot destul de multumit am votat si eu.. In familie mai e o vectra gts 22 dti si astra mea.. vectra a calcat la service doar pentru consumabile.. iar astra mea a trecut cu probleme mici..presetupa schimbata pe garantie la 1500 de km..scapa freon..si mai recent martor noxe aprins...care s-a stins Smile in rest nimic.. Vectra a ajuns la 110 000km e din 2003 iar astra are 62 000km si e din 2005..

Ce nu imi place: iarna mor de frig pana se incalzesc Sad 

ex shpeedy Smile
  • 29-01-2008 22:36 In reply to

Am votat "foarte multumit". Am putin peste 3200km si pana acum singura problema adevarata pe care o mai am e ca agata cand schimb sportiv din a2-a in a3-a.

• 29-01-2008 23:35 In reply to

A mea agata inr-a I  , si am si un greiere , dar tot o iubesc ... Embarrassed  ma abtin sa votez , am deabia 900 km ....mai astept si eu un pic , si o sa votez

GTC cdti

• Post Points: 5
  • 01-02-2008 1:02 In reply to

Eu raman la parerea ca Astra e o masina care isi merita banii in limita a 16000 maxim 17000 euro!Cum se depaseste suma asta cred ca privirea ar trebui indreptata catre concurenta!Singurele lucruri de care sunt multumit 100% sunt design-ul si motorul,dar am putini km inca,sa vedem cat de multumit o sa fiu dupa 80000-90000km!?In rest sunt dezamagit de multe lucruri!Cred ca au fost acceptate prea multe compromisuri ca masina sa ajung la pretul pe care il are!

Astra Twin Top 1.9DTH 150cp Cosmo
    • Post Points: 65
Page 1 of 4 (50 items) 1 2 3 4 Next >