Salut. Masina e gata de doua zile, parcata in fata la Gold&Platin, si acum astept OK-ul de la asigurator.
Note la pima vedere: 7 la tinichigerie (poate ca sunt eu prea pretentios dar o sa va explic mai jos) si 9 la vopsitorie.
1. pasajul de la aripa din spate este mai estompat. Nervura nu este atat de proeminenta. Aici e clar ca e greu de scos ca cel din fabrica dar totusi masina avea la momentul respectiv 2 luni si jumatate si daca stiau ca nu pot sa-l scoata ca nou trebuiau sa ceara inlocuirea aripii spate.
2. daca te uiti cu atentie urmarind linia pragului vezi un usor luft de 1-2mm in cele 2 locuri unde au fost indoite usile (azi ma duc cu rigla sa masor adancimea acestuia).
3. pe prag, sub usa, se vad niste dungi de lac/vopsea. Nu pot sa ma pronunt inca pentru ca nu am putut deschide usile, masina am vazut-o doar parcata si nu stiu daca e vorba de zona unde a fost zgariat si nu au slefuit-o sau e vorba pur si simplu de locul pana unde l-au vopsit si dungile respective sunt de la banda pusa pe margini.
4. vopseaua pare OK dar vreau sa o vad in lumina, spalata (bine ea a fost spalata luni dupa-amiaza dar dupa ploaia din acea noapte arata cam murdara).
Oricum colegul care era cu mine si care e si el destul de chitibusar mi-a zis ca dupa parerea lui masina e OK, e clar ca puteau sa isi dea mai mult interesul, dar depinde si cat timp stateau sa lucreze la ea, mai ales ca pasajul de deasupra rotii e greu de facut chiar si de unul experimentat si sincer chiar stie ce vorbeste (de aia l-am si luat cu mine).
Insa stiti, e altfel cand basculanta e a ta, asa ca am urmatoarea dilema. Pe de o parte as vrea sa le fac putin scandal pentru ca totusi masina e noua, are doar 3 luni si nu vreau sa ramana asa. Poate ca daca masina avea 1-2 ani as fi lasat-o mai moale. Insa asa ma doare sufletul.
Pe de alta parte dupa 2 saptamani m-am saturat de metrouri si alte mijloace de transport infecte, nevasta ma preseaza si ea ca vrea masina, ca e greu dimineata sa mergi in aglomeratie cu totii la metrou, apoi vin si sarbatorile. Sincer si mie mi-ar fi foarte greu inca 2 saptamani fara masina.
... in concluzie astept sfatul vostru.
[
edited by: silvester at 11:10 (GMT 2) on 05 Dec 2007]
modificare