in

Astra Forum

Astra ca un mod de viata - comunitatea pasionatilor Opel Astra
Banner Counter

Gold & Platin

Last post 21-05-2010 9:50 by vlad99. 83 replies.
Page 2 of 9 (84 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  • 28-11-2007 21:58 In reply to

Re: Gold & Platin

Si eu am avut masina de 2 ori la ei pentru tinichigerie si a iesit foarte bine... nu am avut ce sa le reprosez.

Proud owner of Honda Civic Type R Plus, Milano Red + ceva accesorii

Fosta iubire - Opel Astra H 1.8 Ecotec 113kw / 155 CP, Silver Lightning, COSMO +, pimped by OPC, IRMSCHER and MOMO
    • Post Points: 20
  • 28-11-2007 22:12 In reply to

• Post Points: 5
  • 29-11-2007 15:43 In reply to

raduc:
    silvester, ai scos masina din service? cum a iesit?

Deocamdata nu. Prima impresie (sa-i zic doar atat) e una de usoara neseriozitate. Mi-au tinut masina 5 zile degeaba in service. 

Desi am dus masina la ei saptamana trecuta, joi de dimineata, nu s-au apucat de ea decat marti dupa ce venise reconstatarea de la asigurator luni seara (care imi daduse revopsit doar la usa nu si la bandouri si manere).

Cand le-am lasat masina primisem clar asigurarea ca pana vine reconstatarea se vor apuca de reparatia de tinchigerie la usi si aripa urmand ca apoi imediat sa o revopseasca tot. Totul gata pana miercuri urmand ca vineri sa iau masina.

Acum termenul initial de 1 saptamana a expirat si ieri mi-au spus ca mai discutam pe luni.Probabul mai dureaza 2-3 zile pana se da si OK-ul de plata de la asigurator. 

Faza e ca nu le-am dat nimic spaga si chiar daca as vrea nu as stii cui sa ii dau. Adica pe cine sa spaguiesc? Receptionerul ca sa mi-o faca mai repede? Si daca ii grabeste si dau rasol la tinichigerie-vopsitorie? Seful de service? Cum ajung la el si oricum tot Dorel lucreaza la ea. Si cum ajung la Dorel? Ca nu intri in service decat insotit de receptioner sau sefule de service.

Asa ca imi pastrez inca o urma de speranta ca e vorba doar de o intarziere. Si ca cei de la tinichigerie/vopsitorie isi stiu meseria.

Apropo, cei care aveti reconstatari de facut luati-va in gura cu ei si lasati-le masina dupa ce vine OK-ul de la asigurator. 

[edited by: silvester at 15:50 (GMT 2) on 29 Nov 2007] again
    Astra H Enjoy Plus 1.6L 115CP Pannacotta
  • 05-12-2007 11:09 In reply to

Salut. Masina e gata de doua zile, parcata in fata la Gold&Platin, si acum astept OK-ul de la asigurator.

Note la pima vedere: 7 la tinichigerie (poate ca sunt eu prea pretentios dar o sa va explic mai jos) si 9 la vopsitorie.

1. pasajul de la aripa din spate este mai estompat. Nervura nu este atat de proeminenta. Aici e clar ca e greu de scos ca cel din fabrica dar totusi masina avea la momentul respectiv 2 luni si jumatate si daca stiau ca nu pot sa-l scoata ca nou trebuiau sa ceara inlocuirea aripii spate.

2. daca te uiti cu atentie urmarind linia pragului vezi un usor luft de 1-2mm in cele 2 locuri unde au fost indoite usile (azi ma duc cu rigla sa masor adancimea acestuia).

3. pe prag, sub usa, se vad niste dungi de lac/vopsea. Nu pot sa ma pronunt inca pentru ca nu am putut deschide usile, masina am vazut-o doar parcata si nu stiu daca e vorba de zona unde a fost zgariat si nu au slefuit-o sau e vorba pur si simplu de locul pana unde l-au vopsit si dungile respective sunt de la banda pusa pe margini.

4. vopseaua pare OK dar vreau sa o vad in lumina, spalata (bine ea a fost spalata luni dupa-amiaza dar dupa ploaia din acea noapte arata cam murdara).

Oricum colegul care era cu mine si care e si el destul de chitibusar mi-a zis ca dupa parerea lui masina e OK, e clar ca puteau sa isi dea mai mult interesul, dar depinde si cat timp stateau sa lucreze la ea, mai ales ca pasajul de deasupra rotii e greu de facut chiar si de unul experimentat si sincer chiar stie ce vorbeste (de aia l-am si luat cu mine).

Insa stiti, e altfel cand basculanta e a ta, asa ca am urmatoarea dilema. Pe de o parte as vrea sa le fac putin scandal pentru ca totusi masina e noua, are doar 3 luni si nu vreau sa ramana asa. Poate ca daca masina avea 1-2 ani as fi lasat-o mai moale. Insa asa ma doare sufletul.

Pe de alta parte dupa 2 saptamani m-am saturat de metrouri si alte mijloace de transport infecte, nevasta ma preseaza si ea ca vrea masina, ca e greu dimineata sa mergi in aglomeratie cu totii la metrou, apoi vin si sarbatorile. Sincer si mie mi-ar fi foarte greu inca 2 saptamani fara masina.

... in concluzie astept sfatul vostru.

[edited by: silvester at 11:10 (GMT 2) on 05 Dec 2007] modificare
  • 05-12-2007 18:17 In reply to

• raduc
    • Top 200 Contributor
      Male
    • Joined on 07-05-2007
    • Bucuresti
    • Membru
    • Points 1,955

teoretic, dupa mine acum nu ar mai trebui sa dureze 2 saptamani. ai zis ca 5 zile ti-au tinut-o degeaba. + ca nu mai trebuie facute decat retusuri... eu ma gandesc ca in maxim o saptamana ar trebui sa fie gata. depinde si de tine, daca mai rezisti fara masina putin. nu cred ca se pune problema sa n-o termine pana in sarbatori, ca doar trebuie si ei sa ia concediu.

stiu ca nu mai ai nici un chef sa te certi cu ei. cateodata si pe mine ma apuca lehamitea si-mi vine sa las mai mult de la mine, doar ca sa nu mai fiu nevoit sa port conversatii dubioase sau penibile cu diverse persoane. dar mie mi se pare ca e important pentru tine sa iasa bine si cred ca daca o s-o lasi asa, te va deranja/stresa mai mult in viitor decat nervii pe care ti-i mai faci acum daca insisti sa o repare cum trebuie.

Astra H, 1.6, NJoy+, ESP, Moonland
    • Post Points: 50
  • 05-12-2007 18:38 In reply to

Eu am votat slab pentru ca mi-au tinut masina 5 ore pentru o revizie, nu au facut absolut niciunul dintre lucrurile suplimentare pe care i-am rugat sa le faca, la plecare nu mi s-a dat nici o explicatie referitoare la cerintele mele, a trebuit sa mai astept 20 de min sa-l prind pe cel de la recptie pentru ca venise o cunostinta a cuiva de care trebuia neaparat sa se ocupe, iar colac peste pupaza au ratat si o mare crapatura in radiator (nu ca nu as fi rugat sa se uite sa vada unde dispare antigelul meu). M-au programat intr-adevar de pe o zi pe alta dar impresia de lipsa de profesionalism (pentru mine cel putin) ramane. G&P Bucuresti

[edited by: andu at 15:29 (GMT 2) on 24 Dec 2007] Adaugat locatia
    Astra 2006 1.6 Twinport ESP TC TPMS DDS HSA,, Phillips Extreme Vision, Fujitsu-Siemens C550,Proclip, Garmin GPS-10, Belltronics V955, DRL
  • 05-12-2007 18:58 In reply to

ar trebuis a precizati totusi la care service G&P ati avut probleme. Eu de unde sa stiu daca e vorba de Bucuresti, Iasi, Suceava, Bacau, Piatra Neamt, Galati, etc ?

• 05-12-2007 20:53 In reply to

La G&P am fiost si eu astazi in bucuresti si oamenii au fost chiar profi. Auzisem de ei ca sunt ok dar nu ma asteptam sa fie asa.

Dupa ce am fost la Di Bas si abia mi au facut o constatare dupa ce am apelat la un prieten am plecat la GP si mi au facut o constatate si mai rapida si eficienta (ceilalti ma puneau sa inlocuiesc piesa cu totul, 23 de milioane)  mi au inlocuit ce a fost de inlocuit si au pastrat masina pentru teste. Pot spune ca de acum incolo ii voi recomanda cu caldura oricui.

Astra Bertone Coupe
  • 05-12-2007 23:04 In reply to

raduc:

teoretic, dupa mine acum nu ar mai trebui sa dureze 2 saptamani. ... eu ma gandesc ca in maxim o saptamana ar trebui sa fie gata.

Lucrul la masina propriu-zis a durat o saptamana de marti dimineata pana luni seara. Din cate stiu eu nu se fac retusuri in acest caz ci revopsire completa a elementelor. Ai dreptate cu discutiile dubioase. Si mie mi-e lehamite de ele mai ales ca deja mi-am facut o parere nu prea buna despre ei.

Oricum cand o sa fac receptia o sa vad la fata locului cum procedez. Inca astept OK-ul celor de la Allianz care dorm pe ei - de 2 zile nu sunt de gasit, asa ca cine zicea ca ei deconteaza rapid sa spuna ca e vorba de casco si nu de RCA. Voi mai lua si pe altcineva cu mine ca sa cer si alta parere despre lucrare (cum am zis poate sunt eu prea pretentios).

[edited by: silvester at 23:08 (GMT 2) on 05 Dec 2007] editare
  • 06-12-2007 13:05 In reply to

• raduc
    • Top 200 Contributor
      Male
    • Joined on 07-05-2007
    • Bucuresti
    • Membru
    • Points 1,955

OT: Silvester, daca vrei sa se miste mai repede cei de la Allianz, intra pe "http://www.allianz.ro/produse/", selecteaza "contact" si scrie-le ca esti nemultumit de lipasa lor de promptitudine. Am avut si eu niste probleme cu ei, ca nu-si dadeau acceptul pt o reconstatare si dupa ce le-am trimis acelasi mesaj de vreo 17 ori (bine, asta ca nu mi s-a parut ca l-ar fi trimis din prima), a doua zi imi ridicam masina din service. EOT

Am fost si eu la G&P astazi, ca sa-mi verific articulatiile si mi-a placut cum s-au miscat: repede, in sala de asteptare au un televizor pe care afiseaza imagini din service - deci vezi cam ce se intampla cu masina si pt ca totul era in regula nici nu am avut nimic de platit. Evit totusi sa-mi formez o parere bazata numai pe aceasta interactiune cu ei - o sa astept pana in ianuarie, cand trebuie sa-mi vopsesc si eu portierele + aripile de pe partea dreapta la ei.

[edited by: raduc at 13:06 (GMT 2) on 06 Dec 2007] partea
    Astra H, 1.6, NJoy+, ESP, Moonland
Page 2 of 9 (84 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »