in

Astra Forum

Astra ca un mod de viata - comunitatea pasionatilor Opel Astra
Banner Counter

Echipari, dotari, optionale

Last post 28-07-2009 18:51 by meriva. 8 replies.
Page 1 of 1 (9 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 06-11-2007 14:28

• 2door
    • Top 500 Contributor
      Male
    • Joined on 27-06-2007
    • Bucuresti
    • Novice
    • Points 1,130

Echipari, dotari, optionale

Meriva noastra este echipata cu nivelul Cosmo, dar mai sunt disponibile inca doua niveluri de echipare plus OPC-ul.

Atasez mai sus (sub titlul postului)  ultima oferta de preturi cu dotarile pentru fiecare echipare, optiuni si tot ceea ce trebuie sa stie o persoana care vrea sa-si cumpere o Meriva.

Tot aici vom incepe discutiile legate de echipari, ce are fiecare pe masina si tot ceea ce inseamna dotare sau echipament optional.

[edited by: 2Fast4U at 14:48 (GMT 2) on 06 Nov 2007] edit
    Opel Meriva 1.6i Cosmo Iron Heart
    Top Gear Endurance Test
    • Post Points: 20
  • 10-01-2008 21:39 In reply to

• MRV
    • Top 150 Contributor
      Male
    • Joined on 16-11-2007
    • Membru
    • Points 2,155

Re: Echipari, dotari, optionale

O intrebare pt cine cunoaste .Pot monta doar pe fata cauciucuri de iarna 185/60/R15(dimensiunea standard), iar pe spate sa le las pe cele de       205/50 R16( comandate de mine)?Am inteles ca la franare ABS-ul ar simti o diferenta de rotatie intre fata-spate si as avea probleme cu senzorii.....

Meriva 1.6 twinport
  • 11-01-2008 9:59 In reply to

daca dimensiunile sunt acceptate pentru masina ta nu are nimic daca pui dimensiuni diferite pe punti. Totusi iarna e mai bine sa mergi cu anvelope cat mai inguste iar vara ceva mai late daca doresti ceva mai multa stabilitate. Senzorii de ABS nu cred ca au de ce sa faca urat daca folosesti aceasi dimensiune si acelasi model de anvelopa pe ambele roti de pe punte.

GTC mic, negru, urat si foarte, foarte suparat 1.6 Twinport hranit bine Stick out tongue, Sport ON all the time

You don't have to win every argument. Agree to disagree...
  • 11-01-2008 19:13 In reply to

• MRV
    • Top 150 Contributor
      Male
    • Joined on 16-11-2007
    • Membru
    • Points 2,155

Da, ai dreptatein legatura cu faptul ca ar fi bine toate cauciucurile sa aiba aceeasi dimensiune si sa fie inguste, dar as alege varianta ieftina fara sa-mi creez totusi probleme. 

Meriva 1.6 twinport
  • 11-01-2008 22:32 In reply to

poti sa-ti pui linistit configuratia dorita. Probleme n-o sa ai absolut deloc din punct de vedere al senzorilor sau mai stiu eu ce, doar ca anvelopele de vara de pe spate vor frana foate prost pe carosabil dificil, iar aderenta lor in curbe e jalnica asadar trebuie sa adopti un mers cuminte in curbe si sa eviti franarile violente pe carosabil dificil. Atata tot Big Smile.

Sper totusi ca stii ca la anvelopele R16 iti trebuie si jante de 16". Iti spun asta pentru ca am intalnit multi care nu stiau.

Bafta!

[edited by: 2Fast4U at 22:34 (GMT 2) on 11 Jan 2008] edit
    GTC mic, negru, urat si foarte, foarte suparat 1.6 Twinport hranit bine Stick out tongue, Sport ON all the time

• 12-01-2008 18:05 In reply to

• MRV
    • Top 150 Contributor
      Male
    • Joined on 16-11-2007
    • Membru
    • Points 2,155

OK! Eu acum am pe masina anvelope de vara pe 16' cu jenti adecvate, deci nu e nici o problema.

Meriva 1.6 twinport
  • 15-01-2008 11:05 In reply to

dar inaintede a monta anvelope de iarna doar pe puntea fata iti recomand sa urmaresti filmuletele postate aici: http://www.astraforum.ro/forums/p/2698/30353.aspx#30353

• 17-02-2008 19:33 In reply to

Stie careva dintre voi daca pot comanda la un dealer Opel, Travel Assistant pentru Meriva ? Daca da, aveti idee cam cit ar costa ? Eu nu mi-am comandat din fabrica Travel Assistant si in urma unei plimbari cu o Meriva care avea Travel Assistant, am ajuns la concluzia ca ar fi o investitie buna, mai ales daca urmeaza sa se faca un drum lung prin Europa ( asa cum vreau eu sa fac la vara ).

Multumesc ! 

• 28-07-2009 18:51 In reply to

ti-ai montat pana la urma travel assistant? daca da cat te-a costat si unde?
    • Post Points: 5
Page 1 of 1 (9 items)