in

Astra Forum

Astra ca un mod de viata - comunitatea pasionatilor Opel Astra
Banner Counter

schimbarea becurilor din bord

Last post 18-03-2010 22:58 by 4ever. 12 replies.
Page 1 of 2 (13 items) 1 2 Next >
Sort Posts: Previous Next
  • 08-02-2010 14:33

schimbarea becurilor din bord

salutare la toata lume.am o problema si sper sa fie vreun bine voitor sa ma ajute si pe mine.am un astra g din 1999 si am vrut sa ii schimb becurile de bord cu unele colorate.dar se pare ca daca schimb numai becurile nu se vad suficient de bine si m-am gandit sa pun leduri in loc de becuri numai ca nu stiu daca se poate si daca se poate as vrea sa-mi zica cineva ce leduri exact am nevoie si ce rezistente.daca cineva si-a facut ceva de genu si vrea sa ma ajute pas cu pas i-as fi foarte recunoscator.

• Post Points: 35
  • 13-02-2010 18:13 In reply to

Re: schimbarea becurilor din bord

cel mai bine sa desfaci bordul si sa vezi ce fel de becuri iti trebuiesc ... gasesti repede cum se da jos bordu din cate ma vazut eu sunt doar 4 suruburi

• Post Points: 5
  • 11-03-2010 18:56 In reply to

de unde ai luat becuri colorate pentru bord ca si eu caut, din cate stiu eu are o folie acolo in bord peste ceasuri ce da culoarea aia portocalie si de asta cand schimbi becul si pui colorat nu se vede asa puternic doar becu care e din fabrica e alb eu am pus la climatizare albastru si se vede mai slab da tot din cauza la folia aia ca becu original era alb .

• Post Points: 20
  • 12-03-2010 15:22 In reply to

am rezolvat problema cat de cat.am inlocuit becurile de serie cu niste leduri albastre si le-am lipit pe placa in locul becurilor.in centru am pus 4 leduri legate in serie fara rezistenta iar in cele doua parti la benzina si la apa cate 3 leduri cu rezistente si se vede destul de bine mai am de facut limbile si liniile la turometr (cele rosii ).sa vedem daca mai am timp si de astea.daca vrei sa iti faci si ai nelamuriri spunemi si poate pot sa te ajut cu niste poze.

• 15-03-2010 20:41 In reply to

cat teau costat ledurile si daca ai putea sa faci cateva poze cu bordul luminat , ca miar interesa si pe mine sami schimb culoare , ca mam plictisit de portocaliul ala.

• 16-03-2010 17:45 In reply to

schimbarea becurilor de la panoul de control

buna, vreau sa schimbtoate becurile de sub masca consolei centrale.

pentru asta trebuie sa scot radio-ul.

problema este ca nu am codul pentru radio, si ma interesez, daca stie cineva o cale sa demontez msaca consolei centrale fara sa intrerup alimentarea radioului.

si daca ne se poate asa, poate cineva sa-mi spune cum pot sa scot radioul, caci nu am scule de aia extractoare.

mersi

• Post Points: 5
  • 17-03-2010 14:57 In reply to

ledurile nu au fost scumpe deloc.eu fiind in alta tara m-au costat in jur de 15 euro cu tot cu rezistente numai ca in partea din mijloc nu am mai pus rezistenta.dar in tara nu ar trebui sa depaseasca 1 ro/led.poze nu pot sa las aici ca nu stiu exact cum se face.daca vrei poti sa-mi lasi id-ul de mess si intru acolo si ti le trimit.un salut

• 17-03-2010 18:33 In reply to

adresa mea  e   steaua_stefarca@yahoo.com

• Post Points: 35
  • 17-03-2010 18:37 In reply to

Re: schimbarea becurilor de la panoul de control

arnoldino:

buna, vreau sa schimbtoate becurile de sub masca consolei centrale.

pentru asta trebuie sa scot radio-ul.

problema este ca nu am codul pentru radio, si ma interesez, daca stie cineva o cale sa demontez msaca consolei centrale fara sa intrerup alimentarea radioului.

Nu ai cum sa l scoti fara sa intrerupi alimentarea. Doar la Astra H se poate scoate cu tot cu mufa de alimentare. La G alimentarea se face prin mufa care este fixata de sina Cd ului, iar sina respectiva este prinsa de bord printr un torx de 20....la torx ul respectiv nu poti sa ajungi decat daca scoti Cd ul de tot.

[edited by: 2Fast4U at 19:25 (GMT 2) on 17 Mar 2010] quote pentru mutare
    ASTRA H CARAVAN ~ Pur si Simplu

De la iarba si dolari toata lumea vede verde....
  • 18-03-2010 17:54 In reply to

Re: schimbarea becurilor de la panoul de control

mersi pentru raspuns.

scula aia cu care se scoate radio-ul, pot sa le fac, sau trebuie cumparat?

si de unde se poate cumpara?

Page 1 of 2 (13 items) 1 2 Next >