in

Astra Forum

Astra ca un mod de viata - comunitatea pasionatilor Opel Astra

schimbarea becurilor din bord

Last post 11-03-2010 18:56 by taropa. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 08-02-2010 14:33

schimbarea becurilor din bord

salutare la toata lume.am o problema si sper sa fie vreun bine voitor sa ma ajute si pe mine.am un astra g din 1999 si am vrut sa ii schimb becurile de bord cu unele colorate.dar se pare ca daca schimb numai becurile nu se vad suficient de bine si m-am gandit sa pun leduri in loc de becuri numai ca nu stiu daca se poate si daca se poate as vrea sa-mi zica cineva ce leduri exact am nevoie si ce rezistente.daca cineva si-a facut ceva de genu si vrea sa ma ajute pas cu pas i-as fi foarte recunoscator.

• Post Points: 35
  • 13-02-2010 18:13 In reply to

Re: schimbarea becurilor din bord

cel mai bine sa desfaci bordul si sa vezi ce fel de becuri iti trebuiesc ... gasesti repede cum se da jos bordu din cate ma vazut eu sunt doar 4 suruburi

• Post Points: 5
  • 11-03-2010 18:56 In reply to

Re: schimbarea becurilor din bord

de unde ai luat becuri colorate pentru bord ca si eu caut, din cate stiu eu are o folie acolo in bord peste ceasuri ce da culoarea aia portocalie si de asta cand schimbi becul si pui colorat nu se vede asa puternic doar becu care e din fabrica e alb eu am pus la climatizare albastru si se vede mai slab da tot din cauza la folia aia ca becu original era alb .

• Post Points: 5
Page 1 of 1 (3 items)