in

Astra Forum

Astra ca un mod de viata - comunitatea pasionatilor Opel Astra

becuri displai bord

Last post 26-02-2010 10:56 by cristyliviu. 7 replies.
Page 1 of 1 (8 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 07-02-2010 17:23

becuri displai bord

salut am o intrebare la displayul din bord ce fel de becuri sunt sau cum pot sa-i schimb culoarea o solutie simpla.merci

• Post Points: 20
  • 25-02-2010 9:58 In reply to

Re: becuri displai bord

sal eu tocmai miam schimbat becurile la bordul cu ceasuri  ... e simplu...desfaci ornamentul din fata bordului are 4 surbele  si vine afara cu grija sa nu il rupi daoua surubele sut camuflate de 2 capacele de ornament si dupa ce il scoti afara mai ai 2 surubele  care tin bordul si ai sa observi un maner alb in partea de sus  pe care il risici un pic si il tragi in parte stanga acela desface mufa si apoi il scoti afara de acolo cred ca o sa te descurci ...totul dureaza 5 min  :) bafta

• 25-02-2010 15:06 In reply to

unde ai gasit becuri ca eu nu gasesc cu soclu si de alta culoare tu ai pus colorate sau normale, si cum iti lumineaza normal sau putin mai inchis ca eu am pus led la ventilator pe consola si vede cam inchis dar acceptabil.merci 

• Post Points: 35
  • 26-02-2010 0:01 In reply to

Cred ca se pot pune leduri, am sa incerc si eu, dar tre sa vezi si ce rezistenta pui la ele, daca e prea mare s-ar putea sa fie mai palide!

opel astra 1.7dti 2001
  • 26-02-2010 8:50 In reply to

mai eu am gasit leduri albe  deci un alb pur ca de neon pt ca la mine bordul e luminat fundalul nu acele  si numerele si fundalul e alb numai caci cu becurile normale se vede galbui  si atunci am cautat becuri alebe si am gasit led alb cu soclu care potriveste in piata la tarabe cu tot felul de chestii pt masini actibilduri si prostii dintrastea numai ca tre sa intrebi ca toti isi expun  ledurile dar daca intrebi tre sa gasesti si sunt ok 4 lei buc  se vede super acum vrea sa schimb si la restul bordului la clima si alea toate am mai schimbat ieri la butonul de unde aprinzi farurile si e super ok  cum se vede e alb pur azi ma duc sa mai iau si pt consola centrala...apropo daca nu gasesti cu soclu poti folosi soclu vechi...daca te uiti atent pe cele 2 lamele care fac contact pe placa ( lamele de la soclu) observi firele de la led care sunt prinse acolo ... le desfaci si tragi ledul afara sau bec ce ai in bord ala original ... apoi bagi ledul ce lai cumparat in soclu si prinzi firele axact pe lamele pe care au fost prinse alea vechi....si vezi ca sunt leduri care nu trebuie sa le montezi rezistenta e mai usor cu ele decat cele cu rezistenta ...iar daca nu gasesti nici cu soclu nici simple  poti sa pui si dintralea cu rezistenta ca e ok si asa numai ca e putin mai complicat :)

• Post Points: 5
  • 26-02-2010 8:55 In reply to

se pot pune leduri caci eu am pus si se poate pune leduri unde vrei chiar si la displeiul al cu ceas si temp. numai ca tre sa scoti folia galbena care o are in spatele ecranului ca aia face sa apara scrisul galben si sa o inlocuiesti cu o foaie alba de harti ca sa inprastie lumin de la ledul care o sa vrei sa il montezi si o sa se vada culoarea care o pi la scris :) bafta eu azi ma apuc sa schimb tot in bord fiecare led le fac toate albe :)

• 26-02-2010 10:53 In reply to

Sal eu vreau sa trec pe albastru! Si interiorul e mai mult pe albastru! Dar nu m-as apuca de unul singur, nu vreau sa imi fac alte surprize! Nu prea stiu cum sa ajung la toate becurile ce trebuiesc schimbate! Daca puteti, descrie-ti modul de dezasamlare a elemntelor din bord unde trebuiesc inlocuite becurile! De ex, cum ajung la becurile de la tabloul de climatizare? Trebuie dat toata masca aia jos? La blocul de lumini? Cum se tine ala acolo, nu vad nici un surub! La ceasurile de bord, cu lumina pe ac, ala cum se da jos? Daca stiu cum sa le dau jos, ma apuc de cautat leduri albastre care sa nu necesite rezistenta! Ca sa nu ma mai complic!

opel astra 1.7dti 2001
  • 26-02-2010 10:56 In reply to

Oly! Da-mi un nr sau id de mess! Id: cristyliviu

opel astra 1.7dti 2001
Page 1 of 1 (8 items)