nu inteleg de ce unele pers mi-au sarit in cap. se pare ca avem definitii difirite pentru termenul "condus".
eu unul, prin condus inteleg sa-mi utilizez corespunzator masina, prin tehnica de condus economic inteleg sa imi utilizez masina corect, dar cu un consum minim de carburant. puteti observa ca primeaza utilizarea corecta!
asa ca nu ma luati cu mers subturat, ca inseamna ca nu stiti ce-i aia masina si mergeti dupa cum aveti impresia ca ar trebui. in afara de alte defectiuni, fa aduc la cunostinta faptul ca mergand subturat ar trebui sa va creasca consumul de combustibil!
daca vreau un consum redus, nu inseamna ca nu imi permit sa stau numai in masina, asa ca nu veniti cu faze gen "schimb-o daca vrei consum mai mic".
ati interpretat gresit ideea, drept dovada se pune accent pe condusul economic si la examenul de obtinere a permisului auto. acest subiect se vroia a fi unul "educativ", dar majotitatea l-ati interpretat ca fiind un strigat disperat al unui calic. era vorba de tehnica, nu de o utilizare oarecare.