in

Astra Forum

Astra ca un mod de viata - comunitatea pasionatilor Opel Astra

Opel Astra J - viitorul Opel Astra sau noul Opel Astra din 2009-2010

Last post 09-03-2010 16:40 by vvede. 959 replies.
Page 5 of 64 (960 items) « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  • 28-05-2008 20:26 In reply to

Re: Viitorul Opel Astra - Opel Astra I

Deja e de vis: are spatiu de depozitare in usi in care intra o sticla de 0,5, si cred ca si chestia aia dintre scaune este tot asa loc in care intra o doza, o sticla. E beton!!!Random Smiley 

IF - 35 - JON
    Astra GTC 1.9 150 CP COSMO Black Saphire 17" Panarama B - 25 - JON
    Vectra 1.9 150CP COSMO Black Saphire B - 90 - YPM
    • Post Points: 5
  • 28-05-2008 20:31 In reply to

• Elfy
    • Top 150 Contributor
      Male
    • Joined on 29-05-2007
    • Bucuresti
    • Membru
    • Points 2,080

Primele poze cu interiorul. Seamana f mult cu Insignia... 

Astra H Enjoy 1.4 Twinport - Moonland
    • Post Points: 20
  • 28-05-2008 20:34 In reply to

Seamana cu kia Indifferent

[edited by: Dragos at 20:39 (GMT 2) on 28 May 2008] ..
    • Post Points: 50
  • 28-05-2008 20:40 In reply to

Pai ce vezi tu ca seamana in pozele de mai sus?

Opel Astra 1.9 cdti 200 hp by Flash-tuning.ro, Eagle F1, 17 AEZ Excite Dark rims
  • 28-05-2008 20:42 In reply to

Consola centrala nu imi place deloc iar volanul este chiar urat , eu sper ca pana la lansare sa schimbe ceva la bord .

Opel Astra H 1.6 twinport 16v 105 hp enjoy+

• Post Points: 35
  • 28-05-2008 20:51 In reply to

Dragos:

Pai ce vezi tu ca seamana in pozele de mai sus?

Consola centrala, in zona gurilor de ventilatie si acel display...  

• 28-05-2008 20:53 In reply to

daca o Astra va arata la interior ca in poze, va fi dezastru. scrumiera este imprumutata de la Corsa, tapiserie tot de la Corsa (cu firicelele alea in tapiserie), si sunt foarte nepotrivite Astrei.

stopurile banuiesc ca au tot design inspirat din stopurile Corsei 5d.  

parca GM se lauda intr-un articol ca urca standardele... iar a face din Astra o Corsa mai mare nu mi se pare progres. 

p.s: imi place foarte mult Corsa, dar amestecaturile astea au un iz de improvizatii, mai ales cand pretinzi ca ai scos model nou. sper sa ma insel si varianta finala sa nu fie cum am descris-o mai sus, caci ultimele posturi in care mi-am dat cu parerea despre noua Astra ma fac sa par carcotas Sad

[edited by: bsk at 20:55 (GMT 2) on 28 May 2008] reformulare
  • 28-05-2008 20:56 In reply to

In continuare am impresia ca cei de la Opel imi citesc gandurile! Yes La interior s-a lucrat mult la ergonomie, schimbatorul este adus mai in fata, iar blocul climatizarii este plasat mai sus, evitandu-se astfel un conflict intre cele doua. In imagine nu apare maneta pentru frana de mana, se vede in schimb buton pentru frana de mana electro-hidraulica asemanator cu cel de pe Insignia. Aceasta dotare ar fi o premiera in clasa compacta.

Opel Astra F 1.8 GSi 125cp ABS
    Opel Astra G Classic 1.6 twinport 105 cp
  • 28-05-2008 21:26 In reply to

Cum... nu a comentat nimeni despre stergatoarele stil Seat Leon?

Dar despre acele ventilatii care ar folosi la dezaburirea geamurilor fata...  ?

Volanul nu-mi place... si nici consola centrala - seamana in partea de sus si in fantele de aerisiere foarte tare cu cea de pe Kia Ceed... si, in plus, va face imposibila montarea unui sistem audio altul decat cel din fabrica 100% si daca nu vor avea optional un Bose sau Rockford-Fosgate (cum au altii).

Cred ca si daca va fi o Corsa mai alungita, tot va prinde... Va mai amintiti de lista de asteptare de la Corsa D care a ajuns sa depaseasca 6 luni la un moment dat?!!!

Hyundai Accent 1.5CRDI/110CP
    EX Pome Astra H 1.6/105CP TwinPort
  • 28-05-2008 21:34 In reply to

Vestea buna este ca nu are cum sa nu fie bine in final pentru ca pana acuma nu a placut nimic la nimeni. Big Smile Deci mai rau nu se poate. Smile

Opel Astra 1.9 cdti 200 hp by Flash-tuning.ro, Eagle F1, 17 AEZ Excite Dark rims
  • 28-05-2008 21:47 In reply to

Eu zic ca e mai bine sa asteptam lansarea oficiala, altfel riscam sa fim pacaliti de imaginile prezentate de diferite reviste/site-uri specializate. Nu de alta dar poate fi foarte bine o strategie de inselare a concurentei. Una peste alta sper ca cei de la GM, contrar politici actuale de reducere drastica a costurilor si maximizare a profitului, sa nu faca de ras brandul Opel si mai ales ce a insemnat Astra pentru noi.

Astra H 1,7 cdti 100 Cp, Silver Lightning, Enjoy +, plus ceva optionale.
  • 28-05-2008 22:22 In reply to

Eu nu-mi fac probleme ca nu o sa fie ceva pozitiv pe toate planurile cu noul Opel Astra I. In Europa GM-ul a anuntat oficial ca doreste sa plaseze Opel-ul ca marca mai sus in piata pentru a face loc pentru Chevrolet-ului ca marca low-cost. Cu siguranta Astra I o sa vina cu noutati si premiere in clasa compacta, pe langa motorizari de top asa cum a fost si la lansarea Astra H.

• 28-05-2008 23:26 In reply to

Am mai facut rost de cateva poze cu interiorul. Eu cred ca e un interior pentru masinile de test pentru ca este absolut identic cu cel din Insignia in perioadele de teste si poze spion.

• 29-05-2008 0:14 In reply to

nu`mi place deloc bordul. evident e doar o parere personala....

Astra GTC Z19DTH, black sapphire, Sport, IDS+, Bi-Xenon AFL, 18"
  • 29-05-2008 7:52 In reply to

Dragos ai dreptate, e acelasi bord ca la Insignia in perioada testelor. Revin la ce spuneam, si anume ca e doar o strategie de inselare a concurentei. Daca va uitati bine o sa observati ca nu sunt deloc poze spion ci sunt facute cu usa dreapta fata deschisa iar soferul se uita in stanga pentru a nu fi fotografiat.

Astra H 1,7 cdti 100 Cp, Silver Lightning, Enjoy +, plus ceva optionale.
Page 5 of 64 (960 items) « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »