Salutare!
Din pacate pana acum nu am fost prea vrednic in a-i deschide un topic

Pozele sunt cam putine pentru ca iarasi nu am fost prea vrednic sa ii fac

Dar destul despre vrednicia mea... Sa trecem si la ea

Este un Astra H 1.6 Twinport, echipare Enjoy cu Enjoy Plus Pack, Black Saphire. Modelul este 2006. Comandata in 29 decembrie 2005, masina sosita in 16 martie 2006. Pretul a fost 13200 CIP
Pe langa standardul de la Enjoy, respectiv Enjoy Plus, am mai pus:
- proiectoare
- geamuri electrice spate
- ESP
- CD 30 MP3
- computer de bord (fara display reminder) - pe vremea respectiva nu era optiunea respectiva

- covorase din fabrica
- alarma din fabrica.
- culoare metalizata
Acum aproximativ 6 luni a primit un tempomat (de care sunt foarte multumit) si pe care il recomand cu caldura

Acum avem cam 19300 km.
Probleme pana acum:
- schimbat CIM pe garantie
- schimbat CD 30 MP3 (de la 6 butoane la 9 butoane) pe garantie
- schimbat acumulator pe garantie.
- scartaie ceva prin spate. Eu cred ca este hayonul, dar nu pot fi 100% sigur. E posibil sa fie clasica problema de la suspensia spate...
Parti bune:
- extrem de confortabila - am mers 12 ore cu 2 opriri de 10 minute si cand am ajuns acasa eram ca nou

- stabilitate de exceptie - nu am reusit sa ii aprind niciodata martorul de ESP in curbe, ci doar pe gheata tragand frana de mana

.
- motorul trage bine daca stii cand si ce sa ii ceri

Consumul mediu pana acum e de 8.6% (viteza medie nu e relevanta pentru ca a fost resetata cand s-a schimbat bateria), cam 70% in afara, 30% in Bucuresti.
Am mers cu ea cu 180 km/h si nu se simtea, in sensul de vibratii. Doar motorul care ajunsese pe la 5000 rpm se auzea mai tare.
Deocamdata atat. Nu stiu ce altceva sa mai scriu...

Enjoy

[
edited by: vvede at 20:52 (GMT 2) on 01 Aug 2008]
titlu