in

Astra Forum

Astra ca un mod de viata - comunitatea pasionatilor Opel Astra

Negrutza (la feminin)

Last post 16-07-2008 21:08 by vilmos. 20 replies.
Page 1 of 2 (21 items) 1 2 Next >
Sort Posts: Previous Next
  • 19-10-2007 9:31

Smile [:)] Negrutza (la feminin)

Salutare!
    Din pacate pana acum nu am fost prea vrednic in a-i deschide un topic Sad
    Pozele sunt cam putine pentru ca iarasi nu am fost prea vrednic sa ii fac Sad
    Dar destul despre vrednicia mea... Sa trecem si la ea Smile
    Este un Astra H 1.6 Twinport, echipare Enjoy cu Enjoy Plus Pack, Black Saphire. Modelul este 2006. Comandata in 29 decembrie 2005, masina sosita in 16 martie 2006. Pretul a fost 13200 CIP
    Pe langa standardul de la Enjoy, respectiv Enjoy Plus, am mai pus:
    - proiectoare
    - geamuri electrice spate
    - ESP
    - CD 30 MP3
    - computer de bord (fara display reminder) - pe vremea respectiva nu era optiunea respectiva Sad
    - covorase din fabrica
    - alarma din fabrica.
    - culoare metalizata
    Acum aproximativ 6 luni a primit un tempomat (de care sunt foarte multumit) si pe care il recomand cu caldura Yes
    Acum avem cam 19300 km.
    Probleme pana acum:
    - schimbat CIM pe garantie
    - schimbat CD 30 MP3 (de la 6 butoane la 9 butoane) pe garantie
    - schimbat acumulator pe garantie.
    - scartaie ceva prin spate. Eu cred ca este hayonul, dar nu pot fi 100% sigur. E posibil sa fie clasica problema de la suspensia spate...
    Parti bune:
    - extrem de confortabila - am mers 12 ore cu 2 opriri de 10 minute si cand am ajuns acasa eram ca nou Stick out tongue
    - stabilitate de exceptie - nu am reusit sa ii aprind niciodata martorul de ESP in curbe, ci doar pe gheata tragand frana de mana Embarrassed.
    - motorul trage bine daca stii cand si ce sa ii ceri Wink
    Consumul mediu pana acum e de 8.6% (viteza medie nu e relevanta pentru ca a fost resetata cand s-a schimbat bateria), cam 70% in afara, 30% in Bucuresti.
    Am mers cu ea cu 180 km/h si nu se simtea, in sensul de vibratii. Doar motorul care ajunsese pe la 5000 rpm se auzea mai tare.
    Deocamdata atat. Nu stiu ce altceva sa mai scriu... Embarrassed
    Enjoy Yes
    [edited by: vvede at 20:52 (GMT 2) on 01 Aug 2008] titlu

Astra H, 1.6 Twinport, Enjoy+, Cruise Control, ESP, Black Saphire

”Don’t drive faster than your guardian angel can fly”

• Post Points: 20
  • 19-10-2007 10:10 In reply to

Re: Negrutza (la feminin :))

ma bucur ca ai reusit sa-ti faci timp sa ne povestesti despre masinuta ta cate ceva intr-un topic dedicat, ca asa ne-ai mai povestit tu pe ici pe colo Smile. Astemptam impresii viitoare si de ce nu si poze Yes

GTC mic, negru, urat si foarte, foarte suparat

1.6 Twinport, motor de trotineta hranit bine Stick out tongue, Sport ON all the time
  • 19-10-2007 11:07 In reply to

Primul pas e facut - acuma trebuie sa faci un efort cu pozele. Big Smile  Multi km fara probleme mai departe!

Opel Astra 1.9 cdti 200 hp by Flash-tuning.ro, Eagle F1, 17 AEZ Excite Dark rims
  • 02-11-2007 9:18 In reply to

Negrutza e a primit saptamana trecuta un detector Smile Beltronic Express 795. Nu stiu cat e de ok pentru ca nu l-am mai gasit pe site-ul lor... Sad

Ieri a implinit 20000 km Big Smile

Enjoy Yes

• Post Points: 5
  • 19-11-2007 10:20 In reply to

Negrutza e utilizat week-end-ul asta detectorul. (Pana acum nu am mai iesit din Bucuresti si la o medie orara de 9 km/h, nu cred ca e nevoie de detector Sad)
    Exista insa o problemuca: priza de la Opel e o idee mai larga decat e shtecherul de la detector, prin urmare nu face bine contact si cand si cand se opeste. Ce ma sfauiti sa fac: sa bag o bucatzica de hartie in priza astfel incat sa deplasez shtecherul mai in lateral, sau sa pun o bucatica de hartie intre una din lamelele de metal si plastic (asta tot la shtecher)?
    P.S. M-am gandit ca nu ar fi foarte ok sa postez in topicul despre detectoare pentru ca e o problema oarecum punctuala.

• 19-11-2007 10:25 In reply to

de buclele de metal de la stecher nu mai merge tras deloc???

1.6 Twinport, motor de trotineta hranit bine Stick out tongue, Sport ON all the time
  • 19-11-2007 10:36 In reply to

Cred ca mai merge, insa nu am incercat Embarrassed.

Detectorul il mai foloseste si sotia pe un Logan/Clio si priza de acolo e mai mica. M-am gandit sa nu stramb lamelele pentru ca va intra extrem de greu in celelalte 2 masini (si asa intra destul de greu).

• 19-11-2007 11:31 In reply to

daca poti veni la intalnire in parcarea de la Polivalenta, iti dau eu un fel de "camasa" pentru prizele de bricheta. chiar am fost pana la masina sa vad daca mai am acea camasa Smile avantajul este ca poti da camasa jos de pe mufa, deci o poti folosi si in prizele unde intra de obicei bine fara nici un adaos. totusi, sfatul meu este sa iti faci inca un cablu pentru detector care sa ramana pentru celelalte doua masini, si in felul asta tu iti poti lega firul tau pe direct undeva la un +12v, si asa scapi si de partea inestetica a folosirii detectoarelor Wink
  • 19-11-2007 16:17 In reply to

bsk multumesc mult pentru ajutor.

"Camasa" aceea se gaseste si de cumparat?

Nu as vrea sa fac modificari la masina...Embarrassed

• 19-11-2007 16:24 In reply to

a venit la pachet cu un incarcator de mobil. mi-a folosit pe cielo, unde juca incarcatorul in priza de bricheta ca lingura-n cana, dar acum in opel sta bine incarcatorul fara acel "ajutor".

sincer nu cred ca vei gasi de cumparat asa ceva. dar china e mare... mare de tot Smile

• 19-11-2007 16:57 In reply to

acel ajutor seamana cu asa ceva cumva??

Sub connector for standard plug
    To connect with plugs
    Cigarette-sockets.
    Endurance: 8 A.

Aceasta este o piesa Bosch si cred ca o poti gasi sau comanda si pe la noi.

• Post Points: 35
  • 19-11-2007 17:40 In reply to

Va multumesc pentru ajutor (bsk si 2Fast Wink)
    Functie de timpul disponibil voi incerca sa ajung la magazinul indicat de 2Fast. Daca nu... vedem poate o rezolv temporar cu o bucatzica de hartie... Embarrassed

• 19-11-2007 17:43 In reply to

este pur si simplu o camasa de plastic, cu locuri libere pentru clemele de minus. este atat de simpla incat nu am gasit-o nici pe google Big Smile 

da o fuga sambata dupa ora 11 pe la polivalenta, sa-ti dau "chestia", mai ales ca tie ti-ar fi folositoare, iar eu nu-i gasesc alta intrebuintare, nici macar pe viitor Wink

[edited by: bsk at 17:48 (GMT 2) on 19 Nov 2007] completare
  • 20-11-2007 8:42 In reply to

Din pacate nu voi putea trece... Embarrassed Week-end-ul asta si celalalt sigur nu voi putea veni,Sad din motive de deplasare in afara Bucurestiului.
    Daca e, tine-o la tine si cu proxima ocazie (viitoare intalnire) mi-o dai Smile
    Multumesc mult, bsk!

• 24-11-2007 15:31 In reply to

Am rezolvat-o cu priza de la detector: rezolvarea tipic romaneasca Big Smile. Am bagat o bucatica de hartie in priza, intre shtecher si priza. Acum nu mai vrea sa iasa Stick out tongue. In limita timpului voi incerca sa caut adaptor special...

Oricum vreau sa multumesc lui 2Fast si bsk pentru ajutorul pe care mi l-au oferit.

Guys Beer

Page 1 of 2 (21 items) 1 2 Next >