in

Astra Forum

Astra ca un mod de viata - comunitatea pasionatilor Opel Astra
Banner Counter

Cati km aveti cu Astrele si ce probleme au aparut? - Astra H

Last post 17-08-2010 0:02 by DMX. 586 replies.
Page 6 of 59 (587 items) « First ... < Previous 4 5 6 7 8 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  • 17-09-2007 14:23 In reply to

Re: Cati km aveti cu Astrele si ce probleme au aparut?

Deci sa scriu HELP! mai mare? Sau AJUTOR!

Somebody..

Astra H 1.4 Twinport Cosmo, Moonland. Facelift
    • Post Points: 20
  • 17-09-2007 15:09 In reply to

Roland: Mai vino la o intalnire si poate mutam menajeria Big Smile

poseidon4me: Rezolvarea la problema cu scartaitul puntii spate se gaseste la Radacini in Bucuresti. Se pare ca numai baietii de acolo stiu sa le pileasca cum trebuie.

• 17-09-2007 16:25 In reply to

La puntea spate is niste saibe de plastic care scartaie la denivelari.

Prima data cand am fost cu ele la service au spus ca au inlocuit bucsele, dar in caietul de service nu s-a trecut nici o piesa schimbata.

Mi s-a parut ca ce ceva nu e in regula, dar am zis ca ar trebui sa fie OK. Bineinteles ca in drum spre Grecia a aparut din nou.

Deci clar domnii din service au curatat si au dat cu WD40/vazelina.

Pentru mine e clar de acum incolo ca daca nu-ti trece nimic in caietul de service nici nu se schimba nimic, ca doar orice plastic de cativa centimetri are cod GM ! 

(ma deranjeaza si faptul ca am fost mintit)

Mai nou au aparut niste saibe inbunatatite care se rotesc, si abia le-am montat pe masina, cu completarea caietului de service cu piesele aferente de data asta.

Sper sa fie rezolvata de data asta.

Astra H Wagon, Enjoy , Z19DT 88 kW
  • 18-09-2007 10:41 In reply to

Footzk nici asta nu e rezolvarea.

Schimbatul bucselor episodul 3.

Am fost din nou la ei,Gold&*** Iasi.Au inceput cu tot felul de texte..,ca nu au ce sa-i mai faca.Asta e solutia propusa de GM,acele bucse prinse una-ntralta care se rotesc.Ca nici nu le mai schimba ca nu au voie sa schimbe de 2 ori pe garantie aceleasi piese.Cum?M-am facut foc si para.Pai daca problema nu e rezolvata..,voi da-ti din umeri.Si gata?

Au schimbat inca odata bucsele.Cand le-a dat jos pe cele care nu le-am avut decat o saptamana ..,uitandu-ma putin la ele am observat ca intrase foarte putina mizerie in ele si au ramas intepenite.Deci acele bucse care se invart una-ntralta(marea inventie a lui GM nu functioneaza).Le-am cerut sa le pileasca...,sa mai ia din ele.Nicidecum.Ca ei nu fac experimente pe riscul lor.Le-am zis ca sunt service-uri care au recurs la aceasta metoda,etc.In zadar.Nu,si nu.Ideea unui tehnicean ..,ca sa nu le mai unga cu vaselina.Acum scartie mai tare.

Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba.. [img=http://img106.imageshack.us/img106/9818/bucse2nd2.th.jpg]

Deci sa-nteleg ca sunt printre putinii care se confrunta cu asa ceva?

• Post Points: 5
  • 18-09-2007 11:02 In reply to

" mce_src="">Asta e poza 

Greu cu pozele..

[edited by: poseidon4me at 11:03 (GMT 2) on 18 Sep 2007] i
    Filed under:
  • 18-09-2007 13:25 In reply to

pai... fara experienta asta (inca nu am ridicat masina), si din ce am vazut in poza, este o articulatie fara burduf. intr-un fel e logic ce se intampla. e cam clar ca ori trebuie usa la intervale exacte (si cam dese, vaselina nefiind o optiune, ea se spala in timp cu apa), ori ii trebuia un fel de burduf care sa o izoleze de mediul exterior si apa, dar asta trebuia facut din faza de proiectare. cei care au rezolvat problema au vazut un alt tip de articulatie? e vorba de cei care au rezolvat problema in adevaratul sens al cuvantului.

• Post Points: 35
  • 18-09-2007 13:43 In reply to

Pana acum rezolvarile sunt in felul urmator.Ori au mai luat din ele vreo 5 mm ...ori le-au dat jos de tot.Nu stiu ce au pus in loc...,sau daca au mai pus vreo ceva.Cineva zicea ca a mai pus un adaos..,ca un fel de saiba ca sa departeze cauciucul de metal.Da din cate am vazut nu prea ai unde sa mai pui asa ceva.O problema atat de mica..,da' care ma enerveaza la culme.La insistentele mele..,de a rezolva problema...,chiar incepeau sa se supere.

• Post Points: 5
  • 18-09-2007 14:06 In reply to

@poseidon4me: Ieri dupa ce am postat suparat, mi-a aparut din nou pe masina discret scartaitul, dupa numai 2 saptamani cu saibele de plastic schimbate.

Sa inteleg ca cu incetul o sa se auda din ce in ce mai tare, pana nici muzica nu e o solutie.

Pe cei de la GM nu-i intereseaza doar profitul, ca doar pe masinile din Germania nu apare problema, in lipsa de praf.

Sincer la cat am dat pe masina e o rusine ca face din astea. La un moment dat am fost 3 in masina, si nu stiam cum sa dau muzica mai tare ca sa nu se auda.

Dupa un an, lista mea suna astfel:

- un surub de sustinere tabla de pe motor picat pe scutul motor -> asa a venit din fabrica !

- o baterie moarta de tot -> schimbata pe garantie)

- stop din spate aburit mai mult de o luna de zile -> l-au uscat cu uscator, dar de fiecare data cand spal masina, sunt stresat ca iara intra apa

- zgomot rezonant din motor -> de 4 ori am fost si niciodata nu au gasit nimic la el, am fost si la un drive test cu un Vectra care avea motorul la fel si trebuie sa spun din pacate ca

si se acolo se aude, doar ca masina are sonorizare mai buna

- consum mare -> explicatia de service ca eu nu stiu sa conduc, si ca sunt paranoic. Se pare ca GMul in specificatiile tehnice a uitat sa schimbe consumurile medii, cand au facut downgrade de la 16v l 8v. Un diesel de 8v se pare ca consuma mai mult.

- scartait din stalpul de langa sofer - am fost odata cu ea in service si au zis ca e macaraua de la geamul din spate, si zgomotul tot e acolo in stalp

- scartait punte spate, unde se pare ca sunt la inceptul luptei Tongue Tied

- scartait din volan -> cand apare ? probabil in curand

Sa vedem ce-mi aduce urmatorul an in garantie, oricum nu prea sunt optimist.

Pentru cum merge si cum arata masina pacat de toate chestiile astea de rusine.

Modelul e din 2004 si nu a ajuns la maturitate, si daca GMul e atat de profit-oriented nici nu o sa ajunga. Probabil ca trebuie sa iei o masina de 10 ani maturitate gen Skoda Octavia Tour

ca sa nu mai ai probleme de genul, sau masina peste 20.000 EUR.

Zii de zii vad pe strada H-uri negre cu numere rosii, si tot timpul ma gandesc ca oare si ei se tapesc ?

Se pare ca situatia se va inrai caci vor sa faca fabrica la noi in tara, adica o sa aiba si profit mai mare din stifturile vandute.

Astra H Wagon, Enjoy , Z19DT 88 kW
  • 18-09-2007 14:24 In reply to

Da...,e o lupta oarba.Eu is terminat cu scartaitul puntii spate.Si imi zic ca daca am s-o rezolv,cred ca am sa ignor si am sa uit de toate celelalte probleme.Stiu faza cu mai multi in masina...,am patit-o si eu.Ma intrebau pretenii daca are vreo 50 mii de km.De unde abia a facut 8.ooo.Pacat....,mare pacat.Masina mi-a placut de la inceput si imi place in continuare,da' cand te izbesti de niste nimicuri de genu asta iti vine sa te gandesti de 2 ori cand alegi urmatoarea masina.

• 19-09-2007 11:13 In reply to

Salut poseidon4me, mergi la Radacini, asa cum zicea cineva mai sus. Am avut aceeasi problema aparuta dupa 1500 km si au rezolvat-o. Acum am 11.000 km si nu se aude nimic in spate. Acum ontopic: Minusuri: - "soarece" din stalpul stanga, sau poate portiera stanga. O sa le zic de problema cand ma duc la revizia de 15.000 - scartait in spate la bucsele buclucase (rezolvat la Radacini) - zgomot anrmal al compresorului la temperaturi peste 30 de grade (si cu asta m-am calmat ca se pare ce nu exista solutie) - mici zgaraieturi (ultima chiar ieri de la o creanga) nu se vad de la distanta, dar de aproape e cam urat (poate mai iese ceva la un polish) - parca imi pare rau ca nu am luat motorul de 1.6 Plusuri: - masina e fiabila, am fost in vara asta in tur al Europei, am facut 6200 km si nu am am avut nicio problema - imi place inca mult cum arata, e sexy rau - motorul se aude super - best buy parerea mea, primesti ce trebuie pentru banii platiti (bineinteles intr-o configuratie corecta).
    Astra H 1.4 Enjoy+ Facelift 2007 - Black Sapphire
    http://picasaweb.google.com/jules.ezekiel/OpelAstra
    • Post Points: 35
Page 6 of 59 (587 items) « First ... < Previous 4 5 6 7 8 Next > ... Last »