@poseidon4me: Ieri dupa ce am postat suparat, mi-a aparut din nou pe masina discret scartaitul, dupa numai 2 saptamani cu saibele de plastic schimbate.
Sa inteleg ca cu incetul o sa se auda din ce in ce mai tare, pana nici muzica nu e o solutie.
Pe cei de la GM nu-i intereseaza doar profitul, ca doar pe masinile din Germania nu apare problema, in lipsa de praf.
Sincer la cat am dat pe masina e o rusine ca face din astea. La un moment dat am fost 3 in masina, si nu stiam cum sa dau muzica mai tare ca sa nu se auda.
Dupa un an, lista mea suna astfel:
- un surub de sustinere tabla de pe motor picat pe scutul motor -> asa a venit din fabrica !
- o baterie moarta de tot -> schimbata pe garantie)
- stop din spate aburit mai mult de o luna de zile -> l-au uscat cu uscator, dar de fiecare data cand spal masina, sunt stresat ca iara intra apa
- zgomot rezonant din motor -> de 4 ori am fost si niciodata nu au gasit nimic la el, am fost si la un drive test cu un Vectra care avea motorul la fel si trebuie sa spun din pacate ca
si se acolo se aude, doar ca masina are sonorizare mai buna
- consum mare -> explicatia de service ca eu nu stiu sa conduc, si ca sunt paranoic. Se pare ca GMul in specificatiile tehnice a uitat sa schimbe consumurile medii, cand au facut downgrade de la 16v l 8v. Un diesel de 8v se pare ca consuma mai mult.
- scartait din stalpul de langa sofer - am fost odata cu ea in service si au zis ca e macaraua de la geamul din spate, si zgomotul tot e acolo in stalp
- scartait punte spate, unde se pare ca sunt la inceptul luptei 
- scartait din volan -> cand apare ? probabil in curand
Sa vedem ce-mi aduce urmatorul an in garantie, oricum nu prea sunt optimist.
Pentru cum merge si cum arata masina pacat de toate chestiile astea de rusine.
Modelul e din 2004 si nu a ajuns la maturitate, si daca GMul e atat de profit-oriented nici nu o sa ajunga. Probabil ca trebuie sa iei o masina de 10 ani maturitate gen Skoda Octavia Tour
ca sa nu mai ai probleme de genul, sau masina peste 20.000 EUR.
Zii de zii vad pe strada H-uri negre cu numere rosii, si tot timpul ma gandesc ca oare si ei se tapesc ?
Se pare ca situatia se va inrai caci vor sa faca fabrica la noi in tara, adica o sa aiba si profit mai mare din stifturile vandute.