in

Astra Forum

Astra ca un mod de viata - comunitatea pasionatilor Opel Astra

Impresii de la cei care au avut montaj sau/si accesorii pe masina prin Ice tuning

Last post 09-05-2010 22:28 by irmscher. 56 replies.
Page 1 of 6 (57 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  • 11-06-2007 20:25

Impresii de la cei care au avut montaj sau/si accesorii pe masina prin Ice tuning

Pareri si opinii de la clientii nostrii

[edited by: tudor at 15:28 (GMT 2) on 10 Jul 2007] redenumire
    Piese GM la preturi rezonabile pentru Astraforum. Livrare in toata tara prin curierat rapid, Tel contact 0726 161 079
    Let' s supercharge enjoying

Chrysler Sebring LX 2.0
    • Post Points: 35
  • 11-06-2007 23:22 In reply to

Re: Impresii de la cei care au avut montaj sau/si accesorii pe masina prin Ice tuning

azi am cumparat-montat statia si subwooferul la ei , profesionisti si indragostiti de opel astra!

super mie mi-a placut cum au lucrat , daca aveti nevoie apelatii cu incredere  la ei

Numai bine!

[edited by: tudor at 15:31 (GMT 2) on 10 Jul 2007] schimbare titlu
    • Post Points: 20
  • 15-06-2007 8:22 In reply to

Re: Impresii de la cei care au avut montaj sau/si accesorii pe masina prin Ice tuning

Dap numai de bine ! P mine m-a ajutat sa-mi trag niste cabluri . Si sincer a iesit prea frumos si montajul la soclul de sigurante cu care inainte aveam probleme la pozitionarte pentru ca e maricel si cablu de AWG 0/1 cu care nu-i de joaca ... Tudor felicitari si pune niste poze .  

[edited by: tudor at 15:32 (GMT 2) on 10 Jul 2007] schimbare titlu
    fosta iubire : Astra H - The Silver Ghost
    "actuala" Astra GTC OPC line2 ...cu ceva imbunatatiri
  • 18-06-2007 20:38 In reply to

O sa fie postate pe noul site care v-a fi incarcat in seara asta sau maine.......sper

[edited by: tudor at 15:33 (GMT 2) on 10 Jul 2007] schimbare titlu
    Piese GM la preturi rezonabile pentru Astraforum. Livrare in toata tara prin curierat rapid, Tel contact 0726 161 079

Chrysler Sebring LX 2.0
  • 10-07-2007 12:38 In reply to

Ieri am cumparat o grila pt radiator fara emblema si astazi am montat-o... imi place ma nebunie cum arata si cum vine pe masina....THX Tudor!

pun o singura poza pt ca masina este foarte murdara...mai multe poze maine dupa ce o sa fie spalata

[edited by: tudor at 15:33 (GMT 2) on 10 Jul 2007] schimbare titlu
    Astra Classic 1.7 CDTI Black Sapphire
    • Post Points: 5
  • 16-07-2007 12:37 In reply to

inca 2 poze cu masina curata si o rezolutie mare Take Picture

Astra Classic 1.7 CDTI Black Sapphire
    • Post Points: 5
  • 02-08-2007 12:37 In reply to

Tudor, mii de scuze dar abia acum am reusit sa ajung sa postez si aici.

Ultima parte de modificari aduse VXR-ului a fost facuta integral cu ajutorul lui Tudor caruia trebuie sa-i multumesc pentru efortul facut si mai ales pentru ca m-a suportat si a facut totul fix asa cum am vrut. Thanks mate Yes 

Ce s-a facut:

- praguri Irmscher

- difuzor aer prelungire spoiler spate Irmscher

- kit interior Irmscher: consola centrala si guri de aerisire laterale din aluminiu

- senzori de parcare

- clean-up la cabluri (alimentare directa, acum nu mai am nici un fir pe bord sau consola)

- am relipit si remontat grila fata care a fost pusa gresit de catre cei de la Erebus

Tudor s-a ocupat de vopsit iar montajul l-am facut impreuna. Ca sa fie totul "cum trebuie", actiunea s-a desfasurat noaptea, de la 10PM la 6AM, pe calduri de peste 30 de grade. Cateva poze, facute in toiul "luptei":

Poze cu masina si ce a iesit din mainile noastre gasiti aici: http://www.astraforum.ro/forums/p/594/10145.aspx#10145

• 21-08-2007 8:48 In reply to

Am schimbat ieri boxele fata la Tudor cu Hertz Dieci. Diferenta este mare intre Hertz si petardele stock de vin cu CD 30 MP3. Surpriza cea mai mare a fost cand am dat jos boxele vechi si cautam un logo Grundig ceva pe ele ... cand colo ce credeti ca scrie pe o eticheta de hartie ?

Marca Faital Big Smile.

Tudor pune tu pozele ca sa aratam dovezile Cool.

Apropos pentru cine se mai gandeste sa faca manevra: boxele stock vin cu inelul turnat asa ca nu poate fi folosit la prinderea noilor boxe.

Tx Tudor de ajutor. A iesit de nota 10 Yes.

PS: Am uitat sa va zic ca in timp ce se schimbau boxele am vazut si una bucata Sebring "transforming" de mare efect, iar Dani si-a terminat de upgradat grila.

[edited by: FRA at 8:50 (GMT 2) on 21 Aug 2007] completare
    Ford Focus Titanium 2.0 TDCI 136bhp
    The member formerly known as "drs"
  • 21-08-2007 19:18 In reply to

Iata si primul Astra H cu Hertz Dieci

[edited by: tudor at 19:20 (GMT 2) on 21 Aug 2007] rearanjare poze

Chrysler Sebring LX 2.0
  • 21-08-2007 20:28 In reply to

Tudor, spune-mi te rog care au fost rezultatele operatiunii. Cat de mult se simte schimbarea? Intentionez sa imi schimb si eu boxele pentru ca basul se aude urat iar sunetul nu e deloc cald. Eu suspectez boxele, dar lumea spune ca de fapt playerul e varza si ca nu se obtine nimic doar prin schimbarea boxelor.

De unde pot procura inele de MDF? Care sunt sansele sa rup cleme de plastic la demontare? 

• Post Points: 35
Page 1 of 6 (57 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »